Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rambo Geri Dönüyor
rambo-geri-donuyor,cwZ2Nw4lE0-_ngMbj4kut...=rectangle

Sinema tarihinin en ünlü kahramanlarından Rambo geri dönüyor, ama televizyon dizisi olarak.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Sylvester Stallone'un yapımcılığını üstleneceği dizide kendisinin rol alıp almayacağı henüz belli değil. Haberde, Rambo'nun, Stallone'nin oğlu tarafından canlandıralacağı belirtiliyor.

Projeye talip olan üç televizyon şirketi ile Sylvester Stallone arasındaki görüşmelerin yıl sonuna kadar tamamlanacağı tahmin ediliyor.

NTV
Gidiyorum bu şehirden, benden uzak olanlara
Söylüyorum her nefeste, beni soranlara
Dinliyorum beni çağrışanı, bana haykıranlara
Gidiyorum bu karanlıktan, aydınlık yarınlara.
Teşekkür verenler:
(12-06-2015, 08:12 AM)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: rambo-geri-donuyor,cwZ2Nw4lE0-_ngMbj4kut...=rectangle

Sinema tarihinin en ünlü kahramanlarından Rambo geri dönüyor, ama televizyon dizisi olarak.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Sylvester Stallone'un yapımcılığını üstleneceği dizide kendisinin rol alıp almayacağı henüz belli değil. Haberde, Rambo'nun, Stallone'nin oğlu tarafından canlandıralacağı belirtiliyor.

Projeye talip olan üç televizyon şirketi ile Sylvester Stallone arasındaki görüşmelerin yıl sonuna kadar tamamlanacağı tahmin ediliyor.

NTV

bakalım nasıl bir dizi olacak
82686484_3749748_160105.gif

Teşekkür verenler:
Pek iyi rağbet göreceğini sanmıyorum ama cehennem melekleri filmini dizi yapsalar güzel olurdu.
Teşekkür verenler:
(12-07-2015, 09:48 PM)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pek iyi rağbet göreceğini sanmıyorum ama cehennem melekleri filmini dizi yapsalar güzel olurdu.
bencede rağbet olmaz..diziden sinemaya olsa olurdu ama sinemadan diziye bir yapım kolay tutulmuyor..:)

Teşekkür verenler:
Tek bir dizi varsa o da A Takımı. Bir de Dallas dizisi vardı. Eğer aksiyon dizisi olacaksa bunun ya filmi olmayacak ya da dizi olarak devam etmesi.
Teşekkür verenler:
(12-09-2015, 05:00 AM)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tek bir dizi varsa o da A Takımı. Bir de Dallas dizisi vardı. Eğer aksiyon dizisi olacaksa bunun ya filmi olmayacak ya da dizi olarak devam etmesi.
a takımı çok iyidi ya..katılıyorum dizi olacaksa filmi çıkmamalı yada dizi olarak kalmalıdır..

Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping